Мокрите кърпички са незаменим помощник на мама

Напоени с приятно ухание или без аромат, в компактни опаковки, плътни и еластични, помощниците на мама се грижат бебчо да е винаги чист и свеж. С помощта на мокрите кърпички Lara хигиената на малкото човече у дома и навън е безупречна.
КОЖАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ОРГАН В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО И ПРЕДСТАВЛЯВА 20% ОТ ТЕГЛОТО. БЕЗ ВОДА КЛЕТКИТЕ В КОЖАТА НЕ МОГАТ ДА ФУНКЦИОНИРАТ НОРМАЛНО. ТОВА ВОДИ НЕ САМО ДО ЗАЧЕРВЯВАНИЯ, НО И ДО ПО-СЕРИОЗНИ ПРОБЛЕМИ КАТО АЛЕРГИИ.
Мокрите кърпички имат за задача да почистват, овлажняват и подхранват кожата. Те не я изсушават, не съдържат алкохол, парабени или други вредни за бебешката кожа вещества. Гаранцията за липса на бактериално замърсяване се осъществява чрез постоянен контрол на качеството по най-строгите европейски изисквания.
Изключително нежна и деликатна, бебешката кожа изпълнява една основна функция – тя е бариера спрямо факторите на околната среда и всички дразнители, които я заобикалят.
Затова LARA създаде мокри кърпи специално за деца. След всяко почистване кожата остава хидратирана, нежна и гладка, със свеж аромат.