Регламент и правила за участие в играта „Спечели с LARA!“

Скъпи приятели,

Ние знаем колко е важно за Вас да имате спокойно и усмихнато бебе. Затова екипът на LARA ще подари на 10 от Вас по  един пакет бебешки пелени LARA с един пакет мокри кърпи LARA PREMIUM от 72 броя. За да се уверите в предимствата на нашите продукти, участвайте в играта като направите следното:

 1. Харесайте страницата ни в Facebook: https://www.facebook.com/vegaeood/ .
 2. Публикувайте в коментар кой размер бебешки пелени искате да получите.
 3. Споделете нашата игра с приятели.

Играта ще се проведе от 28.01.19г. до 06.02.2019г. Печелившите ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 08.02.2019г. и на 11.02.2019г. ще бъдат обявени на нашата страница. Същия ден ще се свържем със спечелилите на лично съобщение, за да уточним адресът на доставка. Правилата можете да видите тук: http://vega96.com/ .

Ще се радваме, ако ни изпратите снимка с получения подарък.

Благодарим ви за доверието!

Желаем на всички участници късмет и здраве!


Правила на Facebook – томбола: “Спечели с LARA!”

 1. Организатор на Томболата “Спечели с LARA!” („томболата“): „Вега 96“ ЕООД, ЕИК: BG126015957, с адрес на управление: гр. Хасково, обл. Хасково, общ. Хасково, ул. „Цар Самуил“ 18 („Организатор“).
 2. Томболата се провежда на територията на Република България в периода от 28.01.19г. до 06.02.2019г. и ще се проведе на Facebook страницата на „Вега 96“ ЕООД (https://www.facebook.com/vegaeood/ ). Всяко участие след изтичане на този период няма да бъде валидно.
 3. Награди: Участвайки в настоящата томбола, имате възможността да участвате за спечелването на следните награди: пакет бебешки пелени LARA и пакет мокри кърпи LARA PREMIUM от 72 броя, осигурени от „Вега 96“ ЕООД.
 4. За спечелването на наградa е необходимо:

4.1. Да имате навършени 18 години.

4.2. Да харесате Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ).

4.3. Да отговорите на въпроса в коментар под публикацията, свързана с томболата: кой размер бебешки пелени искате да получите.

4.4. Всеки участник може да коментира само по веднъж, всеки следващ коментар няма да бъде зачетен като участие в Томболата.

4.5. Да споделите играта с приятели.

4.6. Печелившите ще бъдат изтеглени с томбола на случаен принцип от всички участници, отговорили под публикацията.

4.7. Участието в томболата е публично и с това давате съгласие Вашето име да бъде публично видимо в публикацията, с която ще обявим печелившия от томболата.

 1. Спечелване на наградата:

5.1. В томболата могат да участват всички потребители на Facebook над 18 години, които са харесали Facebook страницата на LARA, дали са отговор на въпроса под публикацията за томболата и са споделили с приятели.

5.2. Изтеглянето на печелившите участници ще бъде проведено на 08.02.2019г. и на 11.02.2019г печелившите ще бъдат обявен във Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ).

5.3. Организаторът ще се свърже в деня на публикуването със спечелилите, за да получи данни за предоставяне на наградите от Томболата (физически адрес, три имена, телефон).

5.4. Печелившите трябва да предоставят необходимите данни за получаване на наградите си в рамките на 10 дни от изтеглянето и обявяването им във Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ). Ако някой от печелившите не предостави необходимите данни за получаване на своята награда, той губи правото си да получи наградата.

5.5. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност.

5.6. Наградите ще бъдат изпратени на спечелилите участници чрез куриер в рамките на 10 работни дни след тяхното обявяване във Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ).

5.7. За територията на България – куриерската услуга се поема от организаторите. За доставки извън страната – услугата е за сметка на печелившия.

 1. Обявяване на победителите:

6.1. Спечелилите ще бъдат обявени във Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/).

 1. Допълнителни условия:

7.1. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник, по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила не е спазено; при установяване на опити за манипулиране или опити за злоупотреба.

7.2. Томболата не е обвързана с покупка.

7.3. Организаторът си запазва правото да променя по всяко време Официалните правила, които ще бъдат публикувани на сайта на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ).

7.4. Томболата може да бъде спряна преди обявения срок при форсмажорни обстоятелства и други обстоятелства, които не зависят от волята на Организатора, и представляват пречка за продължаване на Томболата.

7.6. Организаторът на томболата си запазва правото да премахва без предварително предупреждение коментари, снимки и публикации от страна на потребителите във Facebook страницата на LARA (https://www.facebook.com/vegaeood/ ), които съдържат некоректна, обидна, нецензурна или лъжлива информация или рекламират дадени продукти и услуги, под всякаква форма, както и всяка друга информация, която противоречи на закона и добрите нрави.

7.7. Организаторът не носи отговорност относно съдържанието на информацията, качена от участниците като част от настоящата Томбола, както и по отношение на самите участници.

 1. Лични данни

8.1. Личните данни на всички участници в Томболата “Спечели с LARA!” са защитени в съответствие със Закона за защита на личните данни. Включвайки се в играта, участниците декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат обработвани от организатора или от определено от него обработващо данните лице, както и да получават информационни материали от страна на ОРГАНИЗАТОРА чрез електронна поща.

8.2.   Целите на събирането на лични данни на участниците в Томболата са за провеждане на играта, информиране на печелившите участници и за доставяне на спечелените награди.

8.3.   Администраторът на лични данни изтрива личните данни, предоставени в лично съобщение в официалната Facebook страница на LARA, в рамките на 30 дни след тяхното предоставяне.

8.4. С участието си в томболата, участниците се съгласяват, че тяхната снимка и публичен профил могат да бъдат използвани за популяризиране на самата томбола в описаните канали. С участието си в настоящата томбола участниците потвърждават, че са запознати и се съгласяват с условията, посочени в настоящите Официални правила.